Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Zseb-festőkészlet

2008.05.17. 15:14 felhasznalo

 
A rajzolás, festés olyan tevékenység, amit a legtöbb gyerek szívesen végez, még akkor is, ha amúgy ott a kukac a popójában. Egy utazás során pedig számtalanszor felmerülhet olyan helyzet, amikor kínos lenne, ha a gyerek valamelyik ultraidegesítő magánszámát vetné be. Ilyenkor jön jól az, ha el tudjuk terelni és hosszabb távon le tudjuk foglalni a figyelmét, erre pedig a képen látható zseb-festőkészlet tökéletesen megfelel. Van benne minden, amire csak szükség lehet: vizesedény, víz, festékek, ceruza, ecset, keverőtál. Már csak papír kell hozzá, és biztos, hogy a gyerek türelemmel meg tudja várni, míg megérkezik a vonat az állomásra, vagy kihozza a pincér az ebédet.
 





















Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek praktikus úton idea

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr44473229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása