Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Na, még egy üzenet

2008.05.26. 20:06 felhasznalo

Kedves Mindenki!

Elnézést azoktól, akik újabb posztokra vártak a mai napon, de tegnap, Gyermeknap alkalmából a barátaink kertjében tartott sütögetésen léptem egyet lefelé egy lépcsőn, majd bucskáztam kettőt, mert a bokám úgy döntött, nem a talaj, hanem a fal felé veszi az irányt. Az eredmény szalagszakadás, két mankó, háromszorosára duzzadt, fájós boka, egy izomlázas másik láb (hehe, aki egy lábon ugrál naphosszat, az így jár), meg egy szalagműtét előrelátásba helyezése. Most pihentetni kell a lábamat, így a blogra kevesebb alkalmam lesz írni, de azért napi két-három posztot szeretnék majd fellőni. Meg morfondírozok, hogy műtét vagy nem műtét.

11 komment

Címkék: üzenet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr39489142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lilla 2008.05.30. 14:40:20

Szia, elöször is jobbulàst! nagyon tetszik az oldal, sok jo ötletet talàltam rajta. Lehet hogw ismered, de azért gondoltam megirom, hogy nemrég nyilt a Nagy Ignàc utcàban (Nyugati közelében) egy francia gyermekbùtor bolt, VIBEL a neve és szerintem itt is sok jo ötlet van, meg nagyon szép.
még egyszer jobbulàst

miledez 2008.06.01. 13:43:34

Jobbulást kívánok!
Imádom ezt a blogot :)

ByBA 2008.06.03. 13:22:49

Jobbulást kívánok !
A fene essen abba a lépcsőbe :)

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.06.11. 11:53:51

Fú, nagyon szépen köszönöm. Javulgat a bokám, de még mindig dagadt és fáj is. A héten megyek vissza orvoshoz, majd gondoljatok rám.

Lilla, ha járóképes leszek hosszabb távon is, mindenképp elnézek majd oda. Kösz az ötletet!

játékos · http://www.vibel.com 2008.09.16. 21:12:29

Én is jártam a Vibel üzletben. Tényleg nagyon jó. Rengeteg ötletük van a gyerekszoba kialakításához és a bútorokat is igény szerint tervezik, gyártják és összeszerelik. Nem is láttam még ilyet itthon.

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.09.16. 21:43:19

Te, játékos, jártál ott, vagy a neved mellé csak tök véletlenül ragadt oda az a link?:)

Oké, oké, szívesen írok ám a Vibelről is, csak nyomassuk már korrekt módon. Szóval, ha dobtok egy levelet, megbeszélhetünk egy találkát, viszek gépet fotózni, és mehet.

Köszi.

játék 2008.09.16. 22:00:42

Jártam ott, fizettem is a tervezésért.Én tettem be a honlap címét. Nem lett volna szabad? Mielőtt regisztráltam ott volt egy rublika és azt hittem ezért van. Elnézést ha valamit nem jól csináltam. Most találtam erre az oldalra, nagyon tetszenek az ajánlatok, gratulálok. Imádom az ilyen ötletes dolgokat.

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.09.16. 22:40:59

játék, de, azért van. Viszont általában az ember a saját weboldalát linkeli be. Elég furcsán nézne ki, ha mondjuk, az IKEA oldala állt volna a neved mellett... Mert ha nincs közöd a Vibelhez, akkor kb. annyi keresnivalója van ott a bolt linkjének, mintha az IKEÁt tetted volna oda.
Amint azonban már említettem, az se gond, ha van hozzá közöd, sőt. Csak akkor inkább küldj egy emilt, mert a jövőben asszem inkább kimoderálom a marketing fogásnak tűnő kommenteket.

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.09.16. 22:44:11

Bocsánat, még egy dolgot elfelejtettem: köszönöm a dicséretet, örülök, hogy tetszik a blog!

Az előbbi hozzászólásom utolsó mondatát meg, ha nem inged, ne vedd magadra, igazából mindenkinek szól, aki a kommentálás lehetőségét marketing célra használja.

játék 2008.09.17. 07:53:16

Nem veszem magamra, tényleg elnézést.És igazából értem is, hogy mit mondasz csak gondoltam, hogy így látni lehet, hogy miről beszélek, amúgy szerintem gáz lenne az önreklám ilyen formában, nem? Nem vagyok nagyon gyakorlott gépező, pl, nem is értem, hogy most miért jött vissza ez az url-es opció az este meg nem. Azt sem igazán tudom, hogy hogy is keveredtem ide. Nem zavarok többet az írásaimmal, de rendszeresen tovább böngészek, mert imádom az oldalt!

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.09.17. 08:32:29

Játék!

Igen, gáz lenne, ezért nem is tudtam mire vélni. Sztem inkább a komment szövegébe tedd legközelebb a linket, ne az URL mezőbe (ott, mint említettem, értelemszerűen a saját oldalad szokott szerepelni...).
Isten ments, hogy többet ne írj, sőt. Ezennel felszólítalak, hogy írj, amikor csak van miről. És köszönöm, ha olvasol.
süti beállítások módosítása