Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Nyalogatógép

2008.06.15. 11:07 felhasznalo

 
Jön a nyár, a jó idő, a fagyiszezon. Minden valamirevaló gyerek ilyenkor kezdi szülei nyúzását a cukrászda felé haladva. Az anyukák meg lelki szemeikkel már látják előre, hogy otthon ismét be kell majd vetni a Vanisht, a Domestost, a Cloroxot, meg a Foltördögök seregét, mert olyan gyerek még nem született, aki egyetlen folt nélkül képes lenne elnyalni egy kétgombócos nyalánkságot.
Ráadásul a kisgyereknek még gondja van a fagyi jól ütemezett nyalásával is, így itt-ott biztos, hogy elkezd folyni, majd csöpögni. Persze, az amerikaiak már erre is találtak megoldást: motorikus fagylaltforgató! Gyerek csak a kezébe veszi, odateszi a nyelvét, és már csak nyelnie kell ritmusosan, a gép majd forgatja helyette a fagyit. Nemcsak csúnya, de egyenesen nélkülözhetetlen is! Vagy nem?
























 

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek úton abszurdisztán étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr92519496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása