Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

És lőn világosság...

2008.06.20. 16:25 felhasznalo

 
Ezt a lámpát nem felkapcsolni kell, hanem útjára engedni belőle a fényt. Legalábbis az argentín építész-designer páros, Carolina Galeano és Francisco Poggi ennek a gondolatnak a mentén tervezték meg a Dimerlamp lámpacsaládot. Ahogy felhúzod a kocka tetejét, a fény világítani kezd. Ráadásul minél jobban szétnyitod a kockát, a fény is erősebben világít. Ennél a tulajdonságánál fogva pedig igazán remek gyermekszobai világítótest lehet belőle, hiszen nem árt, ha éjjel csak épp annyira világít, hogy el ne essetek a sötétben, estefele viszont jó, ha ad annyi fényt, hogy a mesét is felolvashasd mellette.





















 
Forrás: Galeano Poggi

Szólj hozzá!

Címkék: éjjeli design gyerek fény lámpa praktikus baba gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr55530543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása