Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Mama-gyerek szék

2008.08.18. 08:55 felhasznalo

Régebben írtunk egy olyan székről, ami egy kis széket rejt kvázi a pocakjában. Mint anya és gyermeke. Nos, ez a darab nem olyan, de attól még mama-gyerek szék, mert egyszerre mindketten ráülhetnek, sőt, odafér még apa is.

Ráadásul a csodás, modern vonalvezetésű szék még ring is, a gyerekszakaszon pedig külön lábtartó és forgatható ülőke szolgálja a legkisebbek kényelmét. Jelte van Geest a széket egyébként nem is a szülőknek, hanem a nagyszülőknek álmodta meg, hogy ezzel a bútordarabbal is szorosabbra fonja a nemzedékek közti kapcsolatot.

Forrás: Jelte van Geest

3 komment

Címkék: design gyerek szülő anya praktikus szék hinta idea

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr5619168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.08.18. 14:22:01

...az meg már a nagyi parája legyen, ha az ebadta kimmászik a lukon :) Egyébként az ötlet tetszik, a kivitelezés viszont számomra túl "csontos". Ellentétben hömbörgő, bálnalevél teát kortyoló enmagammal, aki visszacsapodárkodtam ide két szülés előtti para közt, összeillesztendő darabokban heverő csepp szívedet :)

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.08.18. 18:03:42

Hö,börgő, bálnalevéltea kortyolgató tenmagad nyilván hamarosan esmét a csontosok táborát fogja szaporítani, igaz, előtte még a családot. De bízzunk Norbiban, no meg abban, hogy most majd egy ideig para nélkül is idelátogatsz.:) Különben is, te már-már aranyérmes olimpikon is lehetnél, ha a szülést is felvennék a palettára.:)

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.08.18. 22:32:01

Már ha említetted azt a szaporát, reméljük az aranyéremnek nem lesz ezúttal egy aranyerem oldala is :)
süti beállítások módosítása