Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Függő Kanoe

2008.09.03. 17:49 felhasznalo

A Kanoe Hammock minden olyan szülőnek életmentő megoldás lehet, aki hiába reménykedik a megszakítatlan éjszakai alvás gyönyörében. A természetes anyagokból készült, kényelmes bölcső prímán szimulálja a baba által a méhen belül tapasztalt finom mozgásokat, így könnyebben megnyugszik benne, ráadásul még a kivitelezése is szép.

A gyártó egyelőre olyan függesztékkel árulja, ami 5-15 kilót bír el, de nemsokára kapható lehet a nagyobb terhelést is elviselő, 15-25 kilogrammig alkalmas alkatrész is. Utána meg már úgyis rendes ágya lesz annak a gyereknek!
 
És hogy mi van akkor, ha netán a kicsi már akkora, hogy simán kimászik a függőágyból? Nagy baja nem lehet, főleg, ha úgy állítjuk be a függesztéket, hogy az ágy csak pár centivel a padló felett lebeg.
Ez a darab amúgy még anyakímélő is, mivel bedobható és tisztítható mosógépben is. És mivel természetes pamutból készült, az a veszély sem áll fent, hogy különféle gázokat bocsátana ki magából, mint a farostlemezből készült testvérei.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Forrás: Kanoe

1 komment

Címkék: biztonság szülő anya apa alvás praktikus baba hinta idea öko ágy bölcső

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr80642611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

linbori · http://linbori.blogol.hu 2008.09.05. 22:42:01

Ha lenne újra babám (nem lesz :D) akkor ezt tuti kipróbálnám.Jó ötlet!
süti beállítások módosítása