Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Na, ki a király?

2008.09.19. 09:07 felhasznalo

Bármelyik kölök, amelyik abban a szerencsében részesül, hogy szülei meglepik a Momoll Grimm2 székével, mondjuk inkább úgy, trónjával. A cserélhető huzatú, kiváló minőségű anyagokból készült ülőalkalmatosság úgy veszi körbe a benne pihenő gyereket, hogy a körülötte zajló események hangjai, látványa ne zavarják, hadd feledkezzen bele kedvenc mesekönyvébe.

A háttámla emelhető, így a gyártó szerint 3-10 éves kor között bármikor kényelmes menedéket nyújthat. Ha meg a gyerek megunja az ücsörgést, fel is döntheti, és használhatja alagútnak, repülőnek, vagy aminek határtalan fantáziája alakítja. Külön kérésre még iPod hangszórókat és egyéb tartozékokat is szerelnek bele. Ja, és bármikor percek alatt szétkapható, majd újra összeszerelhető.
 
Vajon überelheti-e a célközönség, azaz a csemeték szemében a Grimm2 az IKEA űrhajós fotelét?
 
 
Forrás: Momoll

 

1 komment

Címkék: design játék gyerek szék gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr98670529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andi · http://www.krane.blogol.hu 2008.09.19. 16:59:59

Nekem így a design fotókon nagyon tetszik, de hozzám közelebb állnak a nagy puha babzsákos dolgok...valahogy az amiben egy gyereket el tudok képzelni, hogy elücsörög egy könyvvel a kezében...
süti beállítások módosítása