Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Babakocsiból tricikli

2009.01.22. 18:24 felhasznalo

Láttunk már többfunkciós babakocsit, és ismerünk olyan járgányt is, amelyik számos életszakaszon elkíséri gazdáját. Ám olyan babakocsival, ami később triciklivé alakítható, eddig még nem találkoztunk!

Majd egy éve mutattuk be a KidKustoms luxus árszabású és kivitelezésű babakocsiját, a Roddlert. A cég nemrégiben továbbfejlesztette az egyébként csodaszép kocsit, és most már, ha csemeténk kedvet érez egy kis önálló száguldásra, megteheti. Csak kapjuk le az ülést, tegyük fel a tricikli ülőkét és a kormányt, és máris kész a kissé retro utánérzésű, alacsony súlypontú, így biztonságos háromkerekű.

 
Forrás: KidKustoms 

Szólj hozzá!

Címkék: retro design gyerek szülő bicikli baba babakocsi úton csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr67895645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása