Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Hol szék, hol asztal...

2009.01.26. 14:18 felhasznalo

Frank és Stanimira Rafaschieri tökéletesen ráérzett a szülők azon gyenge pontjára, hogy szeretnének olyan termékeket vásárolni gyermeküknek, amely aztán a lehető leghosszabb ideig használható – ennek köszönhető a következő két, átalakítható bútordarab.

Az első egy alacsony asztalkából és székből áll, ami talán nem okoz túl nagy meglepetést. Ám a kettő nem a megszokott módon – gondolok itt a fa kisszék-asztal kombókra – csatlakoztatható egymáshoz, hogy a végeredmény egy csábos, nagyon mai etetőszék legyen.

A második pedig egy hosszabb, alacsonyabb asztal, amelynek egyik felén a lap felfelé fordítható, s így remek pelenkázót kapunk, amely ráadásul anyának is kényelmes ülést nyújt addig, míg a csepp alfeléről eltakarítja az oda nem illő dolgokat.

 
Forrás: Yanko Design

Szólj hozzá!

Címkék: design szülő anya apa pelenkázás asztal praktikus baba pad gyerekszoba etetőszék

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr15902521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása