Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Játékos és stílusos részletek

2009.02.06. 18:45 felhasznalo

A Vertbaudet nevet valószínűleg már itthon is sokan ismerik. Gyerekruháik erős színekkel, kedves, bájos, olykor bumfordi mintákkal bűvölik el és késztetik vásárlásra a szülőket, de a cég bútorai és egyéb, lakberendezési kiegészítői is figyelemre méltóak.

Akkor is érdemes körbenézni az oldalukon, ha kicsit sziruposabb, igazi habos-babos milliőre vágyunk, de a kicsit dizájnosabb, sőt olykor kifejezetten érdekes darabok is ott figyelnek a kínálatban. A mostani kollekcióban erősebben képviselteti magát a retró, ez főképp a fiúknak készült bútorokon érhető tetten. Dekorációban egyenesen verhetetlenek, finom, kedves, színes, igazán gyereklelkű részletek jellemzik, és az a késztetés, hogy a szoba lakója maga is hozzátegye a térhez, amit tud. Lámpakínálatuk pedig kifejezetten erős, bármilyen gyerekszobát meghatározó, de odaillő módon díszíthetünk velük.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Forrás: Vertbaudet

2 komment

Címkék: design kiegészítő gyerek lámpa rend baba tárolás gyerekszoba dekor csecsebecse kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr34926407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vallalkozasiotletek.com · http://vallalkozasiotletek.com/ 2009.02.08. 17:13:51

Érdekes témát választottál és profin tálalod!

István

Bibécske 2009.02.11. 08:48:24

Szuper minden, ngyon tetszik, bármi is kerül erre az oldalra:)
Csak gratulálni tudok:) Ügyes vagy:)
süti beállítások módosítása