Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Babák feszült felnőtteknek

2009.02.23. 10:16 felhasznalo

Remegőgörcs tör rád, ha a válság szót hallod? Nem bírsz már hajtépés nélkül végignézni egy híradót? Netán a tököd tele van a megszorításokkal? Pattanásokkal küzdesz, mióta hallottad, hogy megadóztatják a csp-t? Gyomorideg fog el, ha meghallod a politika szót? Válságba került a házasságod, mert ellentétes oldalt képviseltek az asszonnyal/pasiddal?

Űzzük ki az életünkből a felesleges feszültséget! Ne a gyerek, a család igya meg a politikusok hülyeségeinek levét – legalább ilyen tekintetben ne! Vásároljatok voodoo Feri vagy Viki babát, örökbecsű mondataikkal díszítve és gombostűkészlettel ellátva, majd böködjétek, míg csak jólesik. Hátha más hatása is lesz, mint amire számítanánk.

Ha a magyar politikai elittel semmi bajod, ám valaki más láttán mégiscsak produkálod a fenti tüneteket, számodra is van megoldás a Celebbaba oldalán. Tűzdeld meg Győzikét, vagy B(K)ill Gates-t, de tetszés szerint megbökdösheted az állandóan okoskodó anyóst, a hűtlen vagy szemét exedet. A döntés a tiétek!

 
Forrás: Celebbaba

Szólj hozzá!

Címkék: játék szülő anya apa abszurdisztán idea csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr32959561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása