Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kétkerekű taposógép

2009.02.25. 10:35 felhasznalo

A biciklizéshez a pedált tekerni kell. Ezt az igazságot kérdőjelezi meg alaposan Julia Meyer Taurus kerékpárja, ami nevéhez híven valóban hasonlít egy bikára. A gépen ülést ne is keressetek, nincs. Ahogy pedál sem.

Helyette egy taposógéppel lehet meghajtani a hátsó kereket - merthogy a taposás több energiát igényel a tervező szerint, mint a pedálozás, ráadásul természetesebb mozgás is, hiszen a lépcsőzésnél is ugyanezt használjuk -, amelyben egyébként hat kondenzátor is helyet kapott, ezek elraktározzák a felesleges energiát, amelyet később fel lehet használni, ha szükséges. A gyerek egy kijelző segítségével pontosan figyelemmel kísérheti, mennyi energiát taposott a gépbe.

Csak arra kell ügyelnünk, hogy a gyerek vádlija és combjai olyan kemények lesznek a sok taposástól, hogy ha netán a suliban rugdosódásra kerül a sor, kemény sérülések lehetnek belőle.

 
 
Forrás: Yanko Design

Szólj hozzá!

Címkék: design játék sport gyerek bicikli úton idea

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr7964741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása