Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Újrahasznosított babakocsi

2009.02.27. 10:11 zaphodbb

Nálatok mikor lesz a tavaszi lomtalanítás? A mi kerületünkben jövő héten. Hogy mi köze ennek bármihez, de főleg ehhez a poszthoz?

Nos, csak annyi, hogy bámulatosan kreatív emberek egy guberált, kidobott babakocsiból, némi üveg és tapadókorongok segítségével dohányzóasztalt készítettek, alul újságtartósat, full extrásat. Ráadásul ez a dohányzóasztal egy mozdulattal átgurítható akárhová, ahol épp asztalra van szükségünk. Nincs más szó rá: zseniális, kár hogy ez a költözéskor nem jutott eszembe, nem vettem volna drágáért asztalt, csak körbejártam volna néhány lomtalanítást egy kiszuperált babakocsiért.

Persze még feltétlenül mászkálni sem kell, ha otthon a kamrában, vagy a pince rejtekén már évek óta porosodik a kölök által kinőtt darab. Szép példája lehet ez a környezettudatos gondolkodás, a reciklálásnak is, amivel példát is mutathatunk csemetéinknek, bár gyanítom, hogy a fekete-műanyagkerekes változat nem mutat olyan jól, mint a képen látható fémvázas darab.

Forrás: Tina Pereira Filipe

1 komment

Címkék: retro asztal kreativ babakocsi idea öko recycle nappali sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr99967381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

galoca_no1 2009.03.02. 21:03:18

ez nagy ötlet! el tudnám képzelni 1-2 helyen:)
süti beállítások módosítása