Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Utazóágy, kicsit másképp

2009.02.27. 18:07 zaphodbb

A Mamas&Papas designpályázatára készült ez az utazós ágy, ami egyből megragadta a fantáziámat. Az utazóágy az, ami sokáig kell a családban, hiszen akár  egy szállodai nyaralásra gondolunk, vagy ha csak leugrunk a vidéki rokonokhoz, nem biztos, hogy a gyereknek lesz hol aludnia. Én még itthon felállítva, járóka helyett is használtam, a konyhába rakva biztonságosan elvolt benne Borcsa, amíg én főztem, mert neki, kb. úgy három hónapos korától kezdve, muszáj volt látnia ahhoz, hogy csendben legyen.

Ez az utazóágy természetesen fényévekkel jobb, mint a miénk. Egyrészt együtt nő a gyerekkel, bár pontos adatot nem találtam, hogy mennyire hosszabbítható, de a benne üldögélő gyereket látva, úgy tűnik, sokáig. Másrészt a design sem utolsó szempont, bármilyen környezetbe beillik, nem csilivili kölyökmackós, ami a nappaliban elég formabontó lenne, persze csak azoknál a családoknál, ahol amúgy nincs úgy tele állandóan minden négyzetcentiméter a gyerekek játékaival, mint nálunk.

Külön tetszik, hogy nincs ketrec érzete, szinte átlátszó az oldala, amin keresztül simán szemmel tud követni a csimota, ha épp teszünk-veszünk körülötte. No és természetesen, az utazóágy lényege a "kis helyen is elfér, ha épp nem használjuk" tulajdonság: nos, ez a darab összecsukható akkorára, mint egy nagyobbfajta zsebkendő -na jó, eléggé nagy zsebkendő-, úgyhogy akár gyalog is nekiindulhatunk a nagyvilágnak, a zsákunkba befér a gyerek ágya.

Forrás: The Design Blog

Szólj hozzá!

Címkék: design szülő anya apa alvás praktikus baba úton ágy utazóágy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr19967759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása