Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Megoldások lábtartóra

2009.03.02. 15:21 zaphodbb

Hogyan lehet egy, amúgy elég unalmas, berendezési tárgy izgalmas és ötletes?

Van válaszunk: az első variáció mindent visz, legó alaplappá kihajtható, egész várost magába rejtő játék, méghozzá a hatalmas fajta. Innentől kezdve nem baj, ha a büdös kölök széthagyja a legóit a nappaliban, nem kell lila fejjel követelnünk, hogy pakolja el, mert rálépünk és konkrétan kilukad a talpunk tőle, ugyanis kevés fájdalmasabb dolog van, mint rálépni egy legóra. Ha van egy ilyen lábtartónk, akkor csak fogjuk, összecsukjuk az egész legóvárost, és máris ülhetünk le a fotelbe az esti pihenésre, méghozzá feltett lábakkal.

A másik variáció - ami az én szívem csücske, mert én ilyen mutáns-mániás vagyok -, hogy a lábtartó egy nagy, ölelni való plüssállat. Szerintem halálosan néznek ki, nálunk biztos nagy sikert aratnának, de úgy sejtem, minden kiskölök meg lenne veszve egy ilyenért. Az más kérdés, hogy az állatvédők vajon mit szólnának ahhoz, hogy az emberek a lábaikat egy állat hátára pakolják fel minden este.

Forrás: flickr, Childrens&Kids furniture

1 komment

Címkék: design játék gyerek praktikus rend tárolás idea gyerekszoba nappali kisbútor ülőke

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr63969366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krane 2009.03.03. 10:38:29

A kecske valami fergetegesen jó!
süti beállítások módosítása