Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Képet a gyerekszobába 5.

2009.03.04. 15:12 zaphodbb

Sajnos ez az ISAK ABC poszter csak angolul és svédül elérhető, pedig ha lenne magyarul, komolyan addig zsezsegnék, amíg felhajtok egyet. Iskolás gyermekünknek nagy segítség a tanulásban, a felnőttnek meg szemet gyönyörködtetőek a rajzok rajta, úgyhogy mindenki jól járna vele. Nekem bejön nagyon, és nektek?

Forrás: ISAK

3 komment

Címkék: design kép gyerek iskola fal gyerekszoba dekor képet a gyerekszobába

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr77977161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hokata 2009.03.06. 07:09:47

Eddig csendben olvasgattalak benneteket. Nagyon szeretem a blogotokat, tartalmas, mindig találok nálatok érdekes írásokat. Ma reggel, ahogy olvasom, nézem ezt az ötletes ABC-s képet elindultak a hangyáim. Az akvarell mesék sorozatom kitüntetett része lehetne egy ilyen abc magyarul. S ha nálam egy gondolat megfogan, jöhetnek a tettek. A szavakkal, betűkkel amúgy is jó viszonyt ápolok van egy festmény sorozatom amiben szavakat varázsoltam el, nem is értem az „abc” miért nem jutott az eszembe. Köszönöm Nektek az ötletet, hamarosan hiánytpótlok.
Ha szeretnétek látni a meséimet, látogassatok el hozzám: hokatastudio.blogspot.com
Kívánok Nektek (és általatok nekünk) még sok-sok érdekes, hasznos írást.
Lelkes olvasótok. Kata

zaphodbb · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.03.06. 20:46:05

Holata: gyönyörűek a képeid! Ha megcsinálod az ABC-s képet jó is, szólj mindenképpen! Azt hiszem én is lelkes nézegetője leszek a te oldaladnak:)
süti beállítások módosítása