Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ajándékkosár friss anyukáknak

2009.03.09. 10:10 zaphodbb

A képen látható ajándékkosár arra hivatott, hogy frissen szült anyukának adjuk. Egy hétig minden napra egy-egy számozott kis csomag van benne, amit az adott napon kinyit az anyuka, és valami kedvességet, vagy hasznos dolgot talál benne. Mint az adventi kalendáriumban a karácsonyváró gyerekek.

No, nem azért mutatom ezt nektek, hogy vegyünk ilyet sok pénzért, hanem azért, mert kis kézügyességgel és időráfordítással szerintem nagyon kedves, saját készítésű ajándékkosarat tudunk mi is rittyenteni frissen szült barátnőinknek. Azt, hogy a megvehető ajándékkosárba miket csomagoltak, nem tudni, nem részletezik a leírásban. Bár a 110 dolláros ár a totális zsákbamacskért kicsit borsos, legalábbis szerintem.
 

Én az egyik napra valami hasznosat, például egy babasapkát, tejgyűjtő melltartóbetétet, cumiláncot, halálfejes bőrtutyit csomagolnék. A másik napra pedig anyának egy apró kedvességet: valami finomságot, amit tudom, hogy szeret, egy kis képet bekeretezve róla és a férjéről, pocakos korából - mármint nem a férj pocakos korából természetesen -, akármit, aminek tudom, hogy örülne és neki szól.

Szerintem jó ötlet, nekem biztos jól esett volna az első kisbabás hét káoszában minden napra egy kis figyelmesség, meglepetés. A legjobb pedig az egészben az, hogy lenyúlhatjuk az ötletet, és teljesen személyre szabott, felejthetetlen ajándékot adhatunk frissen szült barátnőnknek. Ti mit tennétek a csomagokba?

Figyelem! Továbbra is bátorítok mindenkit, hogy ha nekiálltok bármelyik sk ötletnek, küldjetek fotót nekünk róla, hogy kitehessük a megvalósult ötleteket!

Forrás: Urban Baby

4 komment

Címkék: anya terhesség ajándék baba idea csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr40986163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Impish 2009.04.13. 09:35:16

Na, mi megcsináltuk:)
A gyerekágy teljes idejére 42 kis csomagot. Kizárólag csak az Anyukának van benne meglepi, hiszen ez csak az Ő kényeztetéséről szól. Sokban "csokik" vannak - egészséges müzlik meg ilyesmik (cél személy nagyon szereti), van 5 csomagban a rólunk - a barátnőiről 1-1 fénykép, hátulján a hívj fel felírattal:) Van amelykben idézet van. Drogáriákban nagyon sok mindent megkaptunk, mini krém, arcmaszk, intim törlőkendő aromagyertya, titokzokni stb.
Van egyikben virágmag is:) Tea, kis méz, toll és papír. A végén az egyik csomagban van egy óvszer átszúrva - jöhet a következő felirattal:)

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.04.13. 10:36:50

@Impish: Csúcs ötletek! Esetleg kép nem készült róla?

zaphodbb · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.04.13. 21:29:40

@Impish: dejóóó, hogy ilyen kreatívak vagytok! Képet, képet, képet - skandál a nép!

Impish 2009.04.15. 07:56:29

Sajnálatos módon, már útban van a (még) kismama felé. Nem csináltunk képet.
A kis zacskókat egyébként mi varrtuk, rengeteg fehér damaszt anyagom van itthon, textilfilccel írtuk rá a számokat, és piros csini zsinórral kötöttük el. Talán az a poén a zacskókban, hogy "rászabtuk" az ajándékokat, tehát mindegyik más méretű:)
Tekintve, hogy nagypénteken este jött az ötlet, aznap bevásároltunk, és aznap meg másnap este dolgoztunk csak rajta - szoros volt a határidő mert a cél személy - ma épp egy hetes túlhordott:)
süti beállítások módosítása