Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Újraértelmezett pelenkázó

2009.03.11. 10:12 zaphodbb

Fantasztikus és gyönyörű az én szememben ez a fali pelenkázó a byBo Designtól. Belesimul a környezetbe, egyszerűen kezelhető, és kis helyet foglal. Komolyan mondom, nem direkt csinálom, de ez is svéd, bele vagyok szerelmesedve a svéd cuccokba, már a költözésen gondolkodom.

A fali pelenkázó összvissz 6 kilót nyom, de 50 kilót bír el, úgyhogy kihúznánk vele csemeténk egész pelenkás korszakát. Bele való pelenkázószivacs is jár hozzá, ami mosható 60 fokon, ez pedig szintén jó hír. Muszáj hozzá venni egy pelenkaadagolót is, ami nekem nagyon hiányzott, mindig probléma volt, hova tegyem a pelenkákat, hogy karnyújtásnyira legyenek, de ne foglalják el a helyet a pelenkázón. Tessék, a svédek ezt is megoldják egy tollvonással. Zseniális.

Van ennek a pelenkázónak egy földön álló változata is, ami szétnyitva rengeteg cuccot nyel el. A pelenkázó alatti rész praktikusan fel van osztva a kenőcsöknek, olajoknak, akármiknek, így minden csak egy karnyújtásnyira van, egy másodpercre sem kell a babától elfordulnunk.

Forrás: byBo Design

7 komment

Címkék: design biztonság szülő anya apa pelenkázás praktikus baba tárolás gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr49990961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dalia · http://dalia.hu 2009.03.11. 16:07:27

én már rendeltem innen más terméket, karácsony előtt pár nappal, korrektek, segítőkészek voltak, 3 nap alatt itt volt.

vkorsi 2009.03.11. 20:02:34

de jó :) akkor a posta is megoldott.
már csak az euro árfolyamnak kellene normalizálódnia :) (Lili szobájába néztem ehhez hasonlót, de az is 200 eur felett van. Nagyon pici a szoba, jobb lenne egy ilyen fali pelenkázó)

galoca_no1 2009.03.15. 15:23:19

aaaazta,mekkora ötlet! ha egyszer lesz egy gyerekem,ilyet kap karácsonyra:D

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.03.17. 13:58:22

Sztem túl keskeny. Lehet, hogy 50 kg- elbír, de egy másfél-két éves gyerek nem fog elférni már rajta, ez tuti. Ellenben amit az IKEA-ban lehet kapni ANTILOP néven, az ugyanezt tudja és még szélesebb is ÉS elfér rajta a kétévesem. Igaz, ha felhajtom, nem ennyire szép (rácsos), de ha a rácsokba jópofa plüssöket fűzünk, az is mutatós lehet a falon... A zsebecskéiben pedig pelust tárolhatok.

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.03.17. 14:04:53

Megnéztem az összes fotót róla. Anyucik, tessék eltűnődni: nem véletlen, hogy ilyen csöpp babákkal mutogatják a terméket. Édes, tündéri, már akinek nem fáj az, hogy a pelenkás korszak vége ELŐTT még egy pelenkázóba kénytelen lesz beruházni, ha nem akarja megnövekedett (cirka 1 év körüli!) gyeremekét ágyon-földön stb. pelusozni. Vagy nagyhirtelen szobatisztává tenni. Persze tény, hogy a funkcióját ellátni képtelen design még azután is nézhető a gyerekszoba falán....
süti beállítások módosítása