Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kat creations design

2009.03.16. 10:19 zaphodbb

Catherine Gallicere, az az a Kat creations megalkotója egészen más világba vezérel bennünket. "Textilekkel mindent lehet" felkiáltással bebizonyítja, hogy ha ide- meg odavarr egy kis alakot és egy levélkét, itt meg ott fest egy copfot és egy papírsárkányt, mindehhez bátran használ bármilyen színt, akkor máris egy teljesen egyedi hangulatú és játékos tárgyat kap az addigi egyszerű helyett.

Tüneményes lámpákat, zsebkendőket, párnákat, vagy akár képeket varázsol elénk. Érdemes körülnézni mindkét oldalon, bár a blogja franciául van, de ha nem is beszéljük a nyelvét, a kreációi magukért beszélnek.

Forrás: Kat

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek fény lámpa textil gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr34999980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása