Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Mi mire való?

2009.03.26. 18:13 zaphodbb

Bevallom, nekem kevés fogalmam van a halevő villáról, és nem tudom, milyen kiskanál kell mihez, és miért van négy villa a puccos éttermekben. Egyszerű családból jöttem, ahol volt kés-villa-kanál, és a desszertes kanál vagy villa a tányér fölött keresztben, és kész.

A FunFam étkészlet, ami a Fun in the Familiy azaz, Vidámság a Családban rövidítése, megoldja ezt a helyzetet: már kicsi korától megtanulhatja vele a gyerek a kis ikonok segítségével, hogy milyen kanál-villa-kés mire való. Mindezt még megspékelik azzal, hogy bambuszból készült, ami vonzóvá teszi nagyon. Kelet és nyugat találkozása ez az étkészlet, mert Japán termék, ami a nyugati étkezési szabályokat tanítja.

Forrás: David Report

2 komment

Címkék: design kiegészítő gyerek konyha idea öko étkezés csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr601024047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vacskamati4 · http://vacskakucko.blogspot.com/ 2009.03.27. 08:22:21

Ez már megint az a kategória, amiben valami tök felesleges dolog nélkülözhetetlenségéről győzködnek.. :P (Ahogy írtad: inkább csecsebecse..)
Kb . hány alkalommal viszi az ember a gyerekét olyan helyre, ahol a komplett étkészlettel meg kell küzdenie? (És úgy őszintén: felnőttként az egyszeri ember hány ilyen helyen jár?) A képen látható korú gyerkők meg le sem sajnálják, ha az anyuka magyarázza a kintről befelé elvét.. Azt a villát veszik majd ki, amelyik alatt szimpibb a jelecske.. :D
De akkor legalább már a formák megfelelnének a valódi evőeszközökének - a pici nem fogja felismerni felnőttként sem a halkést, ha bambusz zöldséghámozóval etetik vele a halat.. : D

zaphodbb · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.03.30. 08:43:56

@Vacskamati4: teljesen igazad van:) amúgy a háromnegyede annak amit találok ebbe a kategóriába tartozik, hogy jól néz ki, de minek:))
süti beállítások módosítása