Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Nyulam-bulam Figurkáéknál

2009.04.07. 10:45 zaphodbb

A húsvét mindenhova beköszönt lassan, Figurkáék házatája is benyulasodott. Úgy kellene kezdenem igazából a posztot, hogy jajgatok, mert elég későn rakom ki a Figurka nyulakat, de még azért van esély rendelni, szerencsénkre még húsvétig van pár nap.

Szerintem ember nincs, aki ne tartaná a Figurkákat tündérinek, én is beléjük vagyok szerelmesedve. Egy ilyen fekete, szőrös - a hivatalos megnevezés szerint terelő vagy házőrző - nyulunk nekünk is lesz, az hótziher, bár a virágos bárányon is meginogtam. Még szerencse, hogy két lányom van, de ha a nemek megosztása más lenne a családban, akkor sem lennék gondban.

Forrás: Figurka Design

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek textil dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr151051391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása