Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Babák a biciklik között

2009.04.17. 09:42 zaphodbb

Semmi horrorra nem kell gondolni, egyszerűen arról van szó, hogy a Critical Mass most vasárnap, azaz április 19-én kerül megrendezésre, amihez csatlakoznak a babakocsival, hordozóval és kismotorral közlekedő családok is.

Röviden annyiban kapcsolódik össze ez a kettő, hogy a biciklisek, azért karikáznak ezen a napon, mert el vannak nyomva a városi közlekedésben. Nos, az anyukák is ugyanezért vonulnak velük együtt, mert babakocsival a lehetetlen határait súrolja a tömegközlekedés, hordozóval meg úgysem adja át a helyet senki. Mondjuk, azt erősen emélem, hogy a biciklisekkel ellentétben, az anyák és apák gyerekestül nem emelik majd fel a babakocsikat a fejük fölé.

Találkozó: 2009.04.19., vasárnap 15:30-kor a Kodály Köröndön, ahonnan 16 órakor indul a menet a járdán a Városliget felé. Aki csak rövidebb szakaszt szeretne megtenni, az Oktogonnál vagy a Kodály Köröndnél is csatlakozhat. További infó itt.

Ha meg már vasárnap és Critical Mass, akkor még egy kapcsolódó eseményt meg kell említenünk. Az Erzsébet téren, 11-19 óra között, nemcsak a biciklisták, hanem a WAMP-osok is gyülekezni fognak, hiszen aznap lesz az áprilisi WAMP is, összefonódva a Critical Mass-szel és a nemsokára ünnepelt Föld Napjával. A vásár fő témája így nem is lehet más, mint az újrahasznosítás és a kerékpározás. Biciklis stílustanácsadással és sok más kerékpáros extrával várják a látogatókat, Krealáda néven pedig a Recycling Szövetség  szervez alkotóműhelyt, az újrahasznosítás témakörté körbejárva. De természetesen a szokásos desing-standokat is megtaláljátok, érdemes körbenézni, esetleg gyereknapra begyűjteni egy-két portékát!

Szólj hozzá!

Címkék: ünnep szülő bicikli üzenet recycle

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr331070233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása