Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Etsy.com - Nemezállatok újra

2009.04.17. 10:56 zaphodbb

Nemrég nagy sikert arattak Olvasóink körében ezek a szuperédes nemezállatok. Most vetélytársakra találtam, megint elöntött az érzés, hogy "nekem is ilyeeeeet!". Ezek az állatkák nem olyan pirinyók, hogy nyakláncon függjenek, mint elődeik, hanem ölelnivalók, de épp elég kicsik ahhoz, hogy az oviba jövet-menet lehessen őket hurcolászni.

Tündériek és zabálnivalóak, és még a nevük is tetszik: Pogo. Mindegyiknek saját keresztneve és természetesen saját egyénisége van. Behalás. Bemutatom fent Ethant, csíkos pólóban, és alant Marshallt, amint sálban üldögél a fán. 

Forrás: Etsy.com - Pogo

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek öko recycle textil csecsebecse etsy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr401066153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása