Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

IKEA: játéktárolás kreatívan

2009.04.17. 14:37 zaphodbb

Újabb fogás az IKEA Hacker oldalon, bár ha tudom, hogy ilyenekre is vevők, akkor a saját játékos polcunkat is beküldhettem volna. Ugyanis ugyanez a megoldás van nálunk is a játékok dobozainak tárolására, csak nálunk nem Pax polcokra tettem az ugyanilyen dobozainkat, hanem Billy könyvespolcra, mert nálunk szempont volt az is, hogy ne legyen túl mély, ne vegyen el sok helyet a szobából.

A fenti képen látható Paxos megoldást kanadai szülőtársaink készítették. Sok Pax polcot vettek olcsón, amihez a dobozok méretére vágták a szekrényt. Így rejtve is van, meg könnyen hozzáféhető a játék a gyerekszobában. Annyival jobb az ő ötletük, hogy minden gyerekmagasságban van, nálunk meg a felsőbb polcokról nekem kell levenni a csajoknak a dobozokat. Bár ennek is van előnye: cserélgetni szoktam a dobozokat, amik felül vannak, azok mindig kicsit hanyagolva vannak, majd egy hónap múlva úgy hat a tartalmuk, mintha új játékokat kaptak volna a csajok.

Forrás: IKEA hacker

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek szülő ikea praktikus rend tárolás idea gyerekszoba sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr581066241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása