Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Még 10 nap a szülésig

2009.04.21. 18:18 zaphodbb

Nemrég volt olyan posztunk, amiben a szülés utáni egy hétre tartogatott egy ajándékkosár napi meglepiket. Azóta megtudtuk, hogy nagy örömünkre, megvalósította egy kreatív Olvasónk az ötletet, kár, hogy kép nincs róla.

Most egy hasonló termékről lesz szó megint, csak épp ez visszaszámlálós, azaz tíz nappal a szülés előtt kell elkezdeni bontogatni a dobozokat, és örülni a kis ajándékoknak. A dobozokban a körömvágótól kezdve, a kanálon keresztül, a könyvig mindenféle hasznos dolog van.

Ezt a fajta ajándékozást rizikósabbnak érzem, mert még olyan gyerekről nem hallottam, aki a kiírt időben érkezett volna. Nálunk például Borcsa két napot késett, Dorka pedig három héttel előbb jött, mint a kiírt időpont. De azért én megint csak azt mondom, hogy tessék lekoppintani az ötletet, és örvendeztessétek meg ilyenekkel várandós barátnőiteket, rokonaitokat!

Forrás: Norwood Arts

Szólj hozzá!

Címkék: szülő anya terhesség ajándék idea sk csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr891068904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása