Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Bezebrásodás

2009.05.06. 17:57 zaphodbb

Bevallom, amit már úgyis mindenki tud: nekem a baglyok a gyengéim. Bírom őket mindenhol  és mindenen. Ráadásul mostanában divat is lett mindenféle és forma baglyot nyomni mindenféle és forma anyagra, ruhára, bútorra. Azonban ez a poszt nem az én, hanem Borcsám kedvenc állatáról, a zebráról fog szólni. Ő ugyanis, amióta látta  a Madagaszkárt, zebrát játszik, zebrát akar, zebrával álmodik.

A Zippy Zebra kollekció pont neki való lenne. Teljesen uniszex a maga natúr színeivel, a zebra zabálnivaló, és van belőle minden: takaró, kép, ruhászsák, törülköző, hálózsák, lámpa, és még amit el tudunk képzelni, ami egy gyerekszoba berendezéséhez kellhet.

Az egész szoba bezebrásodhatna tőle anélkül, hogy Győzike borzalom-csíkos mekkájába csöppennénk. És nem mellesleg van neki párja is, Bramble Bear személyében, ami szintén imádnivaló, csak hát a macis cuccok már nem számítanak újdonságnak, akármilyen gyönyörűségesek is, így csak egy linket kap tőlünk szegény, ahol megcsodálható ő is.

Forrás: Squiffles

2 komment

Címkék: design gyerek fogas ágy textil gyerekszoba kiságy csecsebecse kisbútor ágynemű hálóruha

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr961102320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brunella 2009.05.07. 15:41:20

Én az akasztókat stoppolom le!

pottyosgaloca 2009.05.07. 22:18:32

Ezekért teljesen odavagyok:)
süti beállítások módosítása