Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Székek a falon

2009.05.12. 15:03 zaphodbb

Hol máshol néznének ki jól a székek, ha nem a falon? Nem arról beszélek természetesen, hogy felakasztanánk az ebédlőből a székeket a falra, bár az sem rossz ötlet. Két művészről van jelen esetben szó, név szerint Drenton Duerksen és Daniele Frazier, akik, olvasva soraikat, egy percig sem veszik magukat komolyan. Megmentettek az utókornak "New-York veszélyes utcáiról" 70 darab gyerekszéket, amiket lefotóztak és egy "best of" plakátot készítettek belőlük.

Mivel gyerekszékekről van szó, így idevaló a téma, de nem feltétlenül a gyerekszobába raknám, inkább a nappaliban szeretném nézegetni. Vigyázat, limitált széria, már csak nyolcvannégy darab maradt belőle!

Forrás: Kid Chair Poster

Szólj hozzá!

Címkék: kép gyerek szülő fal gyerekszoba nappali dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr51116687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása