Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Járógép elefánt

2009.05.14. 17:50 felhasznalo

Mégpedig a PlanToys kínálatából. Ahogy elnéztem az oldalukat, számos új termékkel bővült a kínálat az öltöztethető állatok és az összecsukható hintaló mellett, ezek egyike a járóképes elefánt-hintaló-valami. Designban igencsak hajaz egy másik elefántra, legalábbis szerintem, bár lehet, hogy már csak generalizál az agyam a fáradtságtól kétségbeesetten.

Egyébként ez a szegény állat úgy tud lépegetni, ha a gyerek előre-hátra hintázik a hátán. S bár rá lehet sütni, hogy azért némileg koppintásgyanús egy darab, az mindenképp dicséretes, hogy ökobarát alapanyagból – már nem termelő gumifából – készült, formaldehid-mentes ragasztóval illesztették össze és gyerekre veszélytelen, vízbázisú lakkal kezelték le. Még a csomagolása is újrahasznosított, a rajta lévő feliratokat pedig szója és vízbázisú tintával nyomatták rá.

Szerintetek van benne koppintás, vagy nincs?

Forrás: PlanToys

1 komment

Címkék: design játék gyerek hinta öko recycle gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr591121310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása