Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Csúsztál már ki elefánt seggből?

2009.05.19. 14:46 zaphodbb

Bizarr a cím, de a döbbenettől köpni-nyelni is alig tudunk. Merthogy konkrétan ez történik az alant látható elefántcsúszdán: a gyerek az elefánt fenekéből csúszik elő. Ehhez mást nem is tudok hozzáfűzni: durva, bizarr, de azért rötyögtem rajta egy sort. Már csak azért is, mert agyamba villant az Ace Ventura idevágó jelenete, igaz, ott Jim Carrey egy orrszarvú végbélnyílásán távozik.

Forrás: De Clubz

2 komment

Címkék: játék gyerek játszótér abszurdisztán

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr901130898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

krisztallit73 2009.05.20. 16:29:22

Annak a szerencsétlen tervezőnek nem ötlött a szemébe már a papíron, hogy ez nem túl jó ötlet?.. és a megrendelőnek, és a kivitelezőnek? Balfék egy társaság. J. C-t utálom!!!

toria 2009.05.26. 09:19:03

Az elefánt belsejében van biosz előadás a belső szervekről is, felfestve?
pfuj
süti beállítások módosítása