Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Fákkal a fákért

2009.05.19. 17:37 felhasznalo

Eero Aarnio munkáit szeretjük, láttuk már a Magisnak tervezett póniját és kutyaülőkéjét is, most meg a Martelának készített egy remekbe szabott térelválasztót, ami egy egyszerű, stilizált vonalvezetésű fát ábrázol.

Megvásárlásával pedig nemcsak a gyerekszobát tehetjük kissé természet közelibbé, hanem még négy gyümölcsfát is adományozunk Perunak, amelyek 300 család életét teszik könnyebbé majd azzal, hogy segítségükkel enyhíthetik a talajeróziót.

A fák 180 centi magasak és 125 centi szélesek, így ideálisak például a testvérek közös szobájában a két gyerek külön terének elszeparálására is. Nekem kéne, ha lenne két gyerekem és nekik nagy gyerekszobájuk.

Forrás: Martela

2 komment

Címkék: design kiegészítő gyerek fal idea öko gyerekszoba dekor csecsebecse kisbútor eerno aarnio

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr671131593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

toria 2009.05.19. 22:45:14

khmm Martela csak 1 db L

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.05.20. 00:02:51

@toria: Igaz, igaz, bocsánat, kissé kapkodtam, de javítottam.:)
süti beállítások módosítása