Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Etsy.com - Nekidőlnél egy lekváros pirítósnak?

2009.05.21. 14:29 zaphodbb

A válasz a címben feltett kérdésre: határozottan igen! Bár ebben az esetben, nem a büdös kölök hagyta a kanapén - lehetőleg lekváros felével lefelé -, azt a pirítóst, hanem mi tettük oda direkt. Nem igazi pirítós ez természetesen, hanem lekváros pirítós formájú párna a Diffractionfiber-től. Mert az vicces.

De ha nem vagyunk ennyire jó kedvünkben, és a nappaliban nem szeretjük a gyerekes dolgokat, akkor a gyerekszobába jók lennének ezek az ennivaló párnák. Szerintem nagy ötlet, nekem nagyon tetszik, én kuncogtam rajtuk egy sort. Magam elé képzelem a gyerekeimet, amint boldogan fetrengenek a tükörtojáson. Szerkesztőségi kedvenc a zöldborsó, ami már-már műalkotásnak is beillik.

Forrás: Etsy.com - Diffractionfiber

1 komment

Címkék: kiegészítő gyerek gyerekszoba dekor etsy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr731135494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása