Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Pocakmérő

2009.05.21. 09:55 zaphodbb

Bizony, bizony, már ilyet is gyártanak. Hová is lennénk, ha nem készítenének már mindenféle dolgot, aminek van is, meg nincs is értelme, de legalább pénzbe kerül. Nem jó már a régi elavult módszer, amikor csak sima centivel méregettük a pocakunkat és rémüldöztünk, hogy mekkorára nőtt. Itt van ez a centi, amire minden adatot fel is lehet írni, kezdve onnan, hogy hány centi a pocak, egészen odáig, hogy eme sok centis pocakban mit csinál kicsiny embriónk épp. 

Végülis felesleges cucc, legalábbis nekem az lett volna, mert nem vagyok valami jó a gyerekekről való dokumentálásban. De annak, aki szereti rögzíteni írásban is, mi történik a pocakban, meg úgy egyáltalán, a gyerkőcökkel, annak jól jöhet. Azt el tudom képzelni, hogy mikor már felnő a gyerek, akkor egy szép emlék lehet belőle.

Forrás: The Mommy Measure

1 komment

Címkék: kiegészítő anya terhesség idea

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr601134787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vacskamati4 · http://vacskakucko.blogspot.com/ 2009.05.21. 16:27:23

Szellemes ötlet! Én is csak hébe-hóba dokumentáltam, de mikor a másodikat vártam, a nagyobbik élvezettel hallgatta a meséket arról, mikor még ő volt a pocakban.. feltette a karocskájára az újszülöttes karszalagját és nagy figyelemmel lapozgatta az ultrahangos-fényképes albumot... Szerintem ha rá tudjuk szánni magunkat az emlékkonzerválásra, olyan nincs, hogy azt megbánnánk.. míg az elhomályosult szép pillanatok felett lehet búslakodni..
süti beállítások módosítása