Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ruganyos szék

2009.05.25. 14:59 felhasznalo

Első pillantásra az jutott eszembe, ilyen lehetne Órarugógerincű Felpattanó széke Pompom meséjében, de csak egy gyerekszékről van szó. Egy sárga, fából és rugóból készült székről, amelyet a Cambium Studio tervezett, bár a mögöttes koncepció számomra nem tiszta - ha valakinek van ötlete, ne kíméljen, ossza meg velem!

Mert ugyan jó móka, ha a rugós hinta helyett, most alulról löki felfelé egy bizonyos erő a gyereket, de tartok tőle, hogy azért alapos orrbetörés is lehet belőle, ha a gyerek egy kicsit is izgágább az átlagnál. Márpedig véleményem szerint a gyerekek 99%-a izgágább az átlagnál, legalábbis annál az átlagnál, amilyennek a felnőttek a gyerekeket elképzelik.

Ezért inkább csak érdekességként mutogatom itt ezt a remekbe szabott darabot, és felhívnám a figyelmet, ahogy azt a veszélyes videós műsorokban szokták: otthon ezt senki se próbálja ki!

 

 

Forrás: Cambium Studio

3 komment

Címkék: design játék gyerek szék gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr231141487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

toria 2009.05.26. 09:15:23

Nekem is pont az jutott eszembe, hogy akkora arcraesés lesz ebből, hogy csak na...

sarosmokaszin 2009.05.28. 10:38:56

Igazságtalanok vagytok szerintem. Ez tök jó! És ha erősebb rugó van benne - márpedig képről nekem is úgy tűnik, hogy olyasmi mint a játszótéri lovacskáknál - akkor legfeljebb az asztalba veri az orrát vagy a falba a fejét. Ami szerintem semmivel sem veszélyesebb - SŐT - mint mikor a sima széken hintázva vágódnak hanyatt székkel együtt...
süti beállítások módosítása