Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kismamák! Liluljatok be vasárnap!

2009.06.05. 12:33 zaphodbb

Bizony, jól olvastátok, lilulni kell minden kismamának június hetedikén, vasárnap. És hogy miért kell lilulni? Mert a WAMP design piac szervez egy Flashmobot (emberek előre szervezett csoportosulása), aminek a célja, hogy lilaruhás kismamákat jól lefotózzanak. Tehát öltözzetek lilába, és menjetek az budapesti Erzsébet térre, ott is a füves terület melletti részre, és délután négykor a nagy lila gömbölyű gyülekezetet lencsevégre kapják. 

Természetesen ne csak a lila kismamák menjenek a WAMP-ra, hanem mindenki, akit érdekel a nyár első design piaca, ahol most a Baby Boom, azaz a gyerek invázió a fő téma, úgyhogy mindenféle különleges gyerekcuccokkal lehet majd találkozni. Az innen a blogról is jól ismert Figurka Design, Panyi Zsuzsi és az Estrella puhatalpú babacipő is kint lesznek, tessék őket is megkeresni. És úgy egyébként is: tessék jól szórakozni!

Forrás: WAMP

Szólj hozzá!

Címkék: vásár üzenet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr741165335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása