Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ház, ami asztal

2009.06.08. 14:30 zaphodbb

A milánói bútorkiállításra készült ez a Ninetonine asztal, ami kisház és rajzasztal egyben. Sajnos még nem kapható, de reméljük, akárcsak a csirkénél, hogy mielőbb piacra dobják. Nagyon jó ötlet így keresztezni a játékokat, hogy egyben bunker, babaház és alkotósarok legyen egy asztalból. Mindig is tetszett, hogy a gyerekek ne vízszintes felületen rajzoljanak, mert - az enyémek legalábbis - nagyon fölé hajolnak és görnyednek tőle. Így viszont, hogy az alkotóasztal a ház teteje, lehet szépen, egyenes háttal is művészkedni.

Ami még tetszik benne, hogy négy gyerek bőven és kényelmesen elfér mellette, anélkül, hogy egymást zavarnák. Nem mellesleg pedig behalásos, hogy a kémény a ceruzatartó egyben. Mindent egybevéve csillagos ötös részemről az egész, úgy, ahogy van.

Forrás: Ninetonine

1 komment

Címkék: design gyerek asztal idea gyerekszoba csecsebecse kuckó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr771166857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

toria 2009.06.09. 10:38:23

Amikor az egyszerűség tesz valamit csodálatossá!
Ez nagyon tetszik
süti beállítások módosítása