Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kristály tricikli

2009.06.16. 09:57 zaphodbb

Írtunk már kristállyal kirakott bodyról és egyéb agyament luxuc cikkekről, amiknek értelme nincsen, csak annyi, hogy mutatják: anya és apa mocskosul gazdag. Mivel mi szerkesztőségileg nem vagyunk mocskosul gazdagok, így ezekre a méregdrága és flancos cuccokra csak a fejünket csóváljuk, és legfeljebb annyit fűzűnk hozzájuk, hogy "esszüje". Aztán jól megírjuk Nektek, hogy ti is szörnyülködhessetek velünk, legalábbis közületek azok, akik szintén nem mocskosul gazdagok. Akik meg igen, azoknak jó és barátkozni szeretnénk velük.

Ez a 4000 kristállyal kirakott tricikli mondjuk pont jól néz ki szerintem, de attól még nem tartom nyerő ötletnek, hogy a két éves Dezsőke egy ilyennel száguldozzon az utcán. Márcsak a gyerek testi épsége miatt sem, mert valószínűnek tartom, hogy az első sarkon kiszednék alóla, még mielőtt anya odaérne. De ez legyen csak az én pesszimizmusom, ha nem is lopná el senki, akkor is: könyörgöm, ez csak egy tricikli, semmi keresnivalója egy szem kristálynak sem rajta.

Forrás: Kitson

1 komment

Címkék: design gyerek bicikli abszurdisztán csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr801185677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.06.16. 11:53:49

Vajh, Dezsőke felülne erre a rózsaszín, csajos darabra??? (na jó, gonosz vagyok :-D)
süti beállítások módosítása