Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Klasszikusok kicsiben

2009.06.18. 14:54 felhasznalo

Design rajongóknak mutattunk már olyan bútorkollekcióit, melynél a nagy tervezők klasszikus darabjait töpörítették össze gyerekméretre, ám sokan vannak, akiknek a modern vagy minimál stílus túl hideg, túl barátságtalan. Ők azok, akik hajlanak a romantika, a klasszikus formák és anyaghasználat felé, akiknek lakását a melegség, a minták, a súlyosabb, robosztusabb, fából készült darabok jellemzik.

A holland Kid Zits jóvoltából ma már nekik sem kell megalkudniuk a lakás egységét illetően, pontosabban az ülőalkalmatosságok terén. Mert a cég olyan foteleket és kanapékat kínál, melyek akár a nagyi nappalijából is kikerülhettek volna egy rosszul becélzott főzőmosás után.

Ezek az ülőbútorok már ránézésre is igen kényelmesek, vonalvezetésük ódon időket idéz, a huzatválasztékból azonban itt sem hiányzik egy cseppnyi kis csavar: nemcsak klasszikus mintájú textilborításokból választhatnak a vásárlók, hanem meglepő, vicces, modernebb verziókból is.

 

 

 

Forrás: Kid Zits

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek fotel kanapé textil gyerekszoba kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr831191840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása