Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Zölden játszani

2009.06.24. 10:03 felhasznalo

Az életünkhöz szükséges használati tárgyak simán lehetnek zöldek, amint azt már ezerszer bizonyították az elmúlt évtizedekben. Ugyanez igaz a gyerekekre is, ahogy azt már mi is ezerszer bebizonyítottuk az elmúlt másfél évben. A gyerekjátékoknak, bútoroknak sem kell környezetszennyezőnek lenniük, műanyagból készülniük, sőt. Jobban jár mindenki, ha a gyerek újrahasznosított alapanyagokból készült homokozó vödörrel játszik, vagy ha olyan asztalon rajzol, ami előtte műanyag palackként tengette napjait.

A Skyline Design Greenplay bútorcsaládja pontosan ilyen: újrahasznosított műanyagból és napraforgó hulladékból készült, a ragasztóanyagok és a festékek, lakkok pedig természetesen toxinmentesek. És még jól is néznek ki!

Forrás: Greenplay Furniture

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek asztal szék öko recycle gyerekszoba kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr881203671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása