Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Hegyen-völgyön játszókuckó

2009.06.29. 14:00 Cyr

Tessen, csak tessen! Lehet a kölök akár hegyi manó, királylány, (esetleg a kettő együtt), dombokon száguldozó vadló, ez a vár lehet a fészke, ahova el- és bebújhat, de tulajdonképpen akár a hétfejű is beköltözhet.

Egyszerű, de ötletes. Naná, hogy már megint a svédek! Paravánként ide-oda hajtogatható, kitűnő ficak-alapanyag szerepjátékokhoz is, csendes kucorgáshoz is.

A borsos ár ellenére én is elfogadnám, mondjuk olvasókuckónak.

 Forrás: Little Red Stuga

2 komment

Címkék: design játék gyerek gyerekszoba dekor kuckó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr151199089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

buboreek 2009.06.29. 16:01:29

Le a kalappal a tervező előtt az ennyire egyszerű, de MENNYIRE nagyszerű ötletért. Viszont az áránál tényleg dobtam egy hátast... Ne buzdítsunk senkit koppintásra, de azért az ügyeskezű apukák/anyukák... (Tessék végiggondolni ;o))

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.06.29. 16:03:40

@buboreek: szerintem meg buzdítsunk mindenkit csak koppintásra nyugodt lélekkel, olyan ez, mint ikeába járni ötletlopás céljából.:)

ha van némi kézügyesség, egy-egy ilyen darab elkészítése igazi családépítő tréning lehet. az árak meg tényleg elképesztőek, de nyilván van olyan, aki megteheti, hogy kényelmességből vagy csak némi sznobizmusból megveszi, mintsem hogy elkészítse.
süti beállítások módosítása