Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Nemcsak etetőszék

2009.07.02. 09:51 felhasznalo

Ha gyermekünknek nemcsak etetőszéke, de pihenőszéke és szobahintája is van, lassacskán elkerülhetetlenné válik, hogy ne gyerekcuccok borítsák az egész lakást, mégpedig a termetes, kerülgetnivaló fajtából.

A Peg Perego nemsokára - a tervek szerint még a nyáron - piacra dobja Tatamia elnevezésű székét, amely ránézésre kényelmes, bár formailag elég rondácska, ám funkcionálisan egyelőre majdhogynem verhetetlen lesz a piacon. Merthogy ez nemcsak biztonságos és sokoldalú, kilenc magasságban állítható etetőszék.

Hanem egyúttal kisbabáknak is kényelmes pihenőszék, és még hintává is bármikor könnyedén átalakítható. A tálcája mosogatógépben is elmosható, és később, ha már nincs rá szék, a gyerek magasított székként is használhatja.

Igaz, azért ez sem kis méretű darab, főképp ha a görgős talapzatát nézitek. Talán ezért is találták ki, hogy könnyedén legyen összehajtható.

 

Forrás: Peg Perego

2 komment

Címkék: konyha praktikus baba étkezés etetőszék pihenőszék

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr471221211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vkorsi 2009.07.02. 10:13:39

ugyanezeket a funkciókat tudta a PP Prima Pappa Dondolino is... bár az máshogy nézett ki, de dönthető volt és hintázott magától elemmel.

Bitturkász 2009.07.13. 00:43:16

Sajnos ez is egy sok mindenre jó, de igazán semmire sem alkalmas eszköz, ehhez mérten pedig drága. A hinta funkció szánalmas, még ha sikerül is majdnem hibátlan példányt kifogni. Az a kb 25 cm, ami a hinta két végállása között van, kb annyi, mint amennyit egy normál székkel hanyatvágódás nélkül produkálni lehet. :)
Az egész műanyag borítás elég gagyi (kb mint a legócskább felszereltségű autók műszerfala: csúnya, össze vissza hézagos, recsegő, bizonytalan, rossz tapintású).
Csalódás volt, de "szerencsére" gyári hiba miatt visszavették!
süti beállítások módosítása