Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Gyereksátor bentre-kintre

2009.07.03. 17:53 felhasznalo

Utazni akkor is jó, ha az embernek családja, abban pedig apró-cseprő gyerekei vannak. Jó, bár olykor nem egyszerű. Főleg kisbabáknál vagyunk hajlamosak mindenféle őrült túlzásokba esni, és egy mikrobuszt megtölteni a babafelszereléssel, ruhákkal, biztonsági – hónapokra elegendő – pelenkatartalékkal, no meg egy dögnehéz utazóággyal.

Utóbbit ezúton felejtsük el, most, kollektíve. Merthogy van lehetőség a kiváltására – és itt most nem is feltétlen az együttalvásra gondolok, mint sokak mumusára, pedig az sem rossz alternatíva -, példának okáért a Kid Co. kül- és beltéri gyereksátrával. Ez nem a játszós – bár nyilván arra is bevethető -, ez bizony a funkcionális fajta.

Könnyedén felállítható, lazán összecsukható, kis helyen is elfér, könnyű, szobában, vendégségben, strandon, kempingben, magyarán bárhol és bármikor használható. Felpumpálható matraccal, pumpával, szélfogóval, szúnyoghálóval, mosható hálózsákkal és tárolóval együtt kapható.

 

Forrás: Kid Co.

2 komment

Címkék: játék gyerek alvás praktikus baba úton ágy utazóágy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr201224705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vkorsi 2009.07.03. 18:44:47

Nekünk ennek a bébikhez való verziója volt (samsonite azt hiszem), én nagyon szerettem, aktatáska-méretűre csukódott.
Véleményem szerint az éppen mászni tanuló, felálló gyereknél ez sem jó megoldás, mert elaludni nem fog benne, hacsak nem ülünk ott, és tartjuk lent a fejét, de egyéb korban praktikus.

Dortje 2009.07.03. 21:18:08

nekem tetszik, kár, hgy már van egy nagyobb golffelszereléshez hasonló utazóágyunk...
süti beállítások módosítása