Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Papírszék, a WC-ből mintázva

2009.07.08. 09:57 zaphodbb

Érdekes dísze lehet egy gyerekszobának ez a WC-papír gurigát formázó, rajztáblával egybekötött szék. Nem csak annyi a különlegessége, hogy úgy néz ki, mint egy óriás WC-papír, hanem tényleg papírból van, lehet rá rajzolni. A tervezők úgy találták ki, hogy 2-7 éves korig használható úgy, hogy a magasabb részről a kisebb részre feltekerhető a már megrajzolt papír.

Ők úgy számolják, hogy az 500 méteres papírmennyiség mellett, heti kétszer cserélve a táblán a telerajzolt papírt, ki kell tartania legalább 5 évig. Ahogy nő a guriga mérete, úgy lesz mindig pont a gyerek feneke alá való méret. Ez persze attól is függ, mennyire szeret gyermekünk rajzolni. Nem mellesleg a telerajzolt papíros guriga, színes dísze is lesz a gyerekszobának.

Nem tudom, berakjam-e abszurdisztánba. Nekem bejön, de kétségtelenül van benne valami bizarr.

Forrás: Charlotte Friis Design Studio

3 komment

Címkék: design gyerek szék gyerekszoba dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr291232006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kancellar 2009.07.08. 13:05:58

Szerintem nem abszurdisztán, hanem brutál jó, egy kicsit mondjuk magasabbra csinálhatták volna a támlát, de akkor is nagyon tetszik és ötletes.

elephantinmymind 2009.07.08. 13:44:12

en imadom. es teny, hogy van benne nemi abszurditas, azert megsem abszurdisztan. nekunk gyerekkoromban a Nagyikam nem is tudom mifele papirtekercseket vett, es azokat rajzoltuk vegig az ocseimmel. most itt vannak nalam, es jo vegignezni ezeket a 20-25 eves rajzokat. ven vagyok akar a fold.

pottyosgaloca 2009.07.08. 20:50:47

Húú,szerintem sem abszurd, egyszerű és nagyszerű :)
süti beállítások módosítása