Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Jegyzetek a bébiszitternek

2009.07.10. 17:52 zaphodbb

Mindenre van igény, amire a gyártók kitalálnak egy terméket. Mostanában először jön a termék, utána támad igény. Ez az érzésem ezzel a bébiszitter-jegyzetömbbel is: eddig mindenkinek megfelelt a sima cetlikre írkált instrukciók kimágnesezése a hűtőre, de ezek után naná, hogy ilyen kell majd. Előre megírt, szép lila, 50 darabos jegyzettömb ez, kis mágnessel a hátoldalán, hogy a központi helyen, azaz a hűtőn lehessen tárolni, így mindig kéznél legyen a bébiszitter számára.

Annyiban jó ötlet, hogy valóban, mindazt, amit előre rányomtattak a papírokra, tudnia kell gyermekünkről a bébiszitternek: mikor fektesse le a gyereket, hol ér el minket, mit nézhet a kölök, mit ehet, milyen gyógyszert vehet be, mit szeret játszani. Bár, ha egy állandó vigyázónk van, akkor egy darab papír elég a hűtőn, amire ezek ki vannak írva, ha mondjuk minden alkalommal más, akkor is. De mindegy, nem rontjuk az üzletet, csak megint egy olyan cucc, ami ugyan csak $3,50, de akkor is minek.

Forrás: Journals Unlimited

4 komment

Címkék: biztonság szülő praktikus üzenet abszurdisztán

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr371238333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ildsisy 2009.07.11. 19:07:27

Nagyon jó a blogod!

zaphodbb · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.07.12. 08:50:58

@ildsisy: felhasznalo kolleginával karöltve, köszi:)

ishimaru kumiko 2009.07.12. 23:08:48

Szia örülök, hogy megismerkedtünk!
Judit / vadjutka.blogspot.com

(ishimaru a kevésbé ismert nickem)

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.07.13. 13:59:49

@ishimaru kumiko: én is örülök.:) Vicces egy találkozó volt ez.:)
süti beállítások módosítása