Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Mérjünk csigával!

2009.07.14. 10:03 felhasznalo

A nyár nemcsak a móka, kacagás időszaka, de bizony a lakásfelújítások izzasztó korszaka is. Aminek művelése gyerekkel együtt már igazán izmos és kihívásokkal teli kaland, mit nekünk bungee-jumping meg raftingtúra, élj túl egy tatarozást ép ésszel és testtel némi gyerekkísérettel. A kaland rész mindenesetre ez esetben legalább ingyenes.

Persze, a gyerekek nem direkte nehezítik meg az életünket a vakarás-glettelés-falfestés háromszögelésében, csak szeretnének segíteni, mert az ami zajlik, igen érdekes. És ha nem zavarjuk el őket nonstop a lábunk alól, lehet, hogy még tényleg segítséget is jelenthetnek. Adjunk pl. a kezükbe mérőszalagot, segítsenek lemérni mindent, amit csak kell. Az OtotoDesign csigamérőszalagjával például tuti, hogy az utolsó kis porcicát is leméricskézik nekünk lelkesen.

Forrás: OtotoDesign

1 komment

Címkék: kiegészítő gyerek szülő anya apa praktikus gyerekszoba csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr251243378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.07.17. 21:13:15

Nem ér kikacagni, de nekem mindig van a táskámban egy 1 méteres pici változat (gyerek nélküli cipő- és nadrágvásárlás esetére pl.), ami közel sem ilyen szép. Igazán becserélném egy ilyen csigásra! :-D
süti beállítások módosítása