Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Filcet a padlóra

2009.07.16. 17:55 felhasznalo

Egyre inkább tetszik nekem minden, ami filcből készül. Remek anyag: tökéletesen szigetel, puha, de mégis van tartása, elnyeli a hangokat, melegséget áraszt, és rendkívül sokoldalúan megmunkálható. Gyakorlatilag bármit lehet vele csinálni: vágható, festhető, varrható, applikálható, és így tovább.

Michelle Mason szőnyegei is filcből készülnek, a legkülönfélébb színekben és formákban. Némelyiket csipkésre vágja, míg más szőnyegek pofonegyszerű formával büszkélkedhetnek. Mint például a képen látható almaszőnyeg, ami bármelyik gyerekszobába tökéletes megoldást jelenthetne az ágy mellett vagy a játszóhelyen.

Egyetlen problémám lenne csak a filccel, mint szőnyeggel: a tisztítása. Merthogy porszívózni ugyan lehet, de vízzel mosni annyira már nem. Vagy rosszul tudom?

 

Forrás: Michelle Mason

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő gyerek szőnyeg textil gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr321246227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása