Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Designer pricc-pracc

2009.07.20. 10:09 Cyr

Két Los Angeles-i designer, Traci Fleming és Kaye Popofsk álmodta új formába a mára már unalomig ismert, átalakítható rácsoságy-pelenkázó kombót. Méghozzá nem is rosszul. Ha eltekintek attól a ténytől, hogy engem nem igazán vonz a szögletes, megállapíthatom, hogy határozottan pofásra sikeredett ez a katalpa-fából készült bútor.

Mindent tud, amit el lehet várni tőle – sőt, szerintem annál is többet – ezért az árért illik is. Amíg csöpp a ded, három szintben állítható, alsófiókos rácsos ágyként használhatjuk pelenkázóval és tárolóval, majd – ahogy a lányom mondaná: pricc-pracc – máris ifjúsági ágy, hozzá toldott íróasztallal.

Hadd kötözködjek egy kicsit, ez a variáció engem a helyszűke miatt az ágy végébe tolt harmóniumra emlékeztet, de még a kollégiumi szoba is beugrik egy röpke vigyorra. Azonban ne tántorítsak el senkit a lényegtől: designer termékről van itt szó, mi több, környezetbarát is, tehát szem nem maradhat szárazon.

Forrás:nurseryworks

2 komment

Címkék: design gyerek alvás pelenkázás asztal praktikus baba tárolás ágy kamasz gyerekszoba íróasztal kiságy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr621255221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BCili · http://cili-milim.blogspot.com/ 2009.07.21. 14:18:52

jó az elgondolás, de nem értem a babaágy alá kell a fiókos ágyneműtartó a gyerekágy alá már nem? Ez a túl moredn színválasztás pedig nem tesz jót a design-nak, hiába akarták nagyon annak.

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.07.21. 22:34:49

@BCili: Szerintem a gyerekágy alá azért nem tették be, hogy ne legyen túl magasan a matrac. Így, ha a kölök kihencseredik éjjel álmában belőle, mégsem üti agyba-főbe magát...
süti beállítások módosítása