Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Játssz a fakanalakkal, kislányom!

2009.07.24. 17:49 zaphodbb

A Joel Little babák láttán nekem rögtön az ugrott be, amikor B. lányom az oviból egy felöltöztetett fakanállal tért haza, és közölte, hogy mától ez a legjobb barátja és vele fog aludni. Akkor egy kicsit furcsán néztem rá, de most már látom, hogy az arc-, kéz- és lábnélküli babákra igenis van igény. De legalábbis lehet kapni.

Nem felöltöztetett fakanalak azért a Joel Little babák, hanem annál kidolgozottabbak, és mind ismerjük már az ideológiát is: a gyerek fantázia és képzelőereje nem fejlődik, ha nincs eléggé stimulálva, azaz, ha nem kell használnia. Nos, ezekkel a babákkal sokat kell használnia, az biztos, úgyhogy ebből a szempontból rendben vannak. Joel művészi szempontjából is rendben vannak. De azért én mégis azt mondom: nem adnék ki rájuk pénzt, hanem inkább felöltöztetjük továbbra is a fakanalaimat otthon.

Forrás: Joel Little

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek recycle

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr831263032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása