Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Állati órák

2009.07.28. 10:08 zaphodbb

Manapság - szerencsémre - divatba jöttek a baglyok. Sokat láthattunk már itt a blogon is: fenevadként, ágyneműn, bútoron, étkészleten vagy épp faldekorként. Most pedig, ha szeretnénk, márpedig én szeretném, az óra is lehet baglyos a gyerekszobában, méghozzá  egy igen nagyon cukorfalat kategóriás baglyos, ami ráadásul retró is, mert George Nelson 1965-ben tervezte az elsőt belőle. Nem mellesleg végre egy olyan gyerekóra, amin nagyok a számok, bár ez a bagoly mivolt mellett eltörpül, mint szempont. Természetesen, azonnal és naná, hogy kell nekem egy ide, de hirtelen.

De ne legyek elfogult, ha a baglyot megmutatom, akkor a többieket is meg kell, merthogy Nelson egy egész sorozatot készített, Zoo Timer Clocks fedőnév alatt. Mindegyik órának külön neve van: a bagoly neve Omar, az elefánté Elihu, a halé Fernando és a toucan madáré Talulah. Tündéri mind, de azért maradjunk csak a baglyoknál.

Forrás: Highbrow Furniture

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr301271147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása