Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Stílusos gyerekszoba - Visszaköszönő vörösek

2009.07.29. 09:58 zaphodbb

Sokszor szembesülök azzal, hogy találok egy állati jó gyerekszobát, ami úgy ahogy van tökéletes valamilyen szempontból, de aztán nem teszem ki ide, mert nem emelnék ki belőle semmit úgy amúgy, csak az összehatása, a stílusa nagyon tetszik. Ezért gondoltam, hogy ahogy jön, reményeim szerint minden hétre rakok majd ki egy-egy gyönyörködnivaló gyerekszobát.

A sort ezzel a Patrice Bevan Cowans szobával kezdem, ami egyszerűségében elbűvölő. Nevezhetjük akár puritánnak is a berendezést, amit viszont a nagy mintás, piros szőnyeg pompásan megbolondít. Ezzel a szőnyeggel harmonizál a piros pöttyös lámpa, - ami megint egy olyan darab, amit én nagyon szeretnék magamnak - és az ágy feletti piros óra is.

A galériaágy melleti fal krétatáblás festékkel van lefestve, így annyit művészkedhet rá a kölök, amennyi jólesik, anélkül, hogy anya-apa feje felrobbanna, hogy már megint összefirkálta a falat az a büdös kölök. A szoba egésze pedig pompás minta a kis tér kihasználására, úgy ahogy van. Egy lenyűgöző, kuckós kis sarok, ami csak a gyereké.

Forrás: Patrice Bevan Cowans

5 komment

Címkék: design gyerek idea gyerekszoba dekor stílusos gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr341273849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pearly 2009.07.29. 10:47:19

Szia!

Nagyon köszönöm ezt a bejegyzést, mert pont azon dilemmázik a család, hogy megcsináltassuk-e a gyerekek szobáját ilyen galériásra és azt hiszem, ezzel el is dőlt, hogy igen.
Annyi segítséget kérhetek, hogy van-e ötleted arra, honnan lehet nálunk ilyen krétatáblás festéket szerezni? Mert én hiába gugliztam rá, nem jött ki semmi használható.
Köszike mégegyszer:
Ági

anico 2009.07.29. 12:59:54

Táblafesték néven keresd. Nem drága és tényleg nagyon praktikus. Erre aztán rajzolhat a csemete.

Pearly 2009.07.29. 13:24:08

@anico:
Köszike, már meg is van. Szuper!

Vacskamati4 · http://vacskakucko.blogspot.com/ 2009.07.31. 08:14:03

... ajánlott hozzá olyan kréta, ami nem porol... (Saját kárunkon jöttünk rá, hogy kell ilyen.. :D)

Dortje 2009.07.31. 18:48:39

hát igen, a porolás jött nekem is eszembe először. Mert nincs is jobb, amikor szép lassan az egész ágy krétás....de azért én még ha van is nem porolós kréta, akkor is elgndolkodnék, mert nekidől, a takaróval letörli...stb miatt én nem az ágy mellé, haem a galéria alé festenék, a kihasználatlan lépcső alatti részre.
süti beállítások módosítása