Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Alig giccs

2009.07.30. 14:19 Cyr

Nekem személy szerint nagyon tetszenek a Nobodinoz játékai, egy hangyabokányit ugyan giccsesek azok, amiket most mutatok, de annyi azért igazán kell, ezt minden lányos anya tudja, no és rózsaszínből természetesen soha nem elég. És ezek a tuti sütemányok, esküszöm, beléjük harapnék! Akár hosszú és bonyolult szervezést igénylő piknikről, akár átlagos teadélutánról van szó, ezek a textilből készült szettek garantáltan meghozzák a csajok kedvét egy traccsolós, tökkkéletesen komoly és felnőttes babadélutánhoz.

„Még egy teát, medve úr…?"

„Nem, köszönöm, már a harmadikat tölti belém, még a bundám is merő citromlé, inkább abból a gusztusos töménycukros-habos sütiből kérek, amiből a nyúl kapott. Izé. Ha lehet, egy csirkecombbal.”

Forrás: nobodinoz

2 komment

Címkék: játék gyerek konyha

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr761276545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

detteeanyu 2009.07.31. 10:24:55

Hűűű, ez nagyon jó, pont ilyeneket tervezek készíteni a lányzóm közelgő szülinapjára. S habár nekem rózsaszín-fóbiám van, de ő, elmondása szerint "tiszta-viszta zsózsaszín hejcegnő" és anyaként nem tehetek mást, mint meghajolok előtte. Köszi a bejegyzést, jó ötleket adtál. (egy eddig néma, de annál lelkesebb olvasó)
süti beállítások módosítása